Workshops

Hyggelig dag med undervisning i akvarelmaling sammen med gode kollegaer

Kreative workshops og kurser i virksomheder

Book undervisning.

Savner i inspiration til kreative kurser eller events sammen i jeres personaleforening?

Hos Mette kan du booke undervisning i akvarelmaling. Mette Hansgaard er kunstner og underviser i akvarel eller maleri for begyndere. Du kan lære at male malerier eller akvarelmalerier på papir med akvarelmaling. Booker du en event kommer Mette med alle materialer og papir. Spørg for pris.

Akvarelundervisning i Danmark eller i udlandet

Jeg underviser i akvarel for begyndere og let øvede. Du kan lære gode maleteknikker i akvarelmaling og lære, hvordan du trin for trin bevæger dig igennem farver. Du vil lære hvordan du styre farvemængde og vandmængde. Det er let og sjovt at male akvarel, hvis man blot lære, hvordan man skal gøre. Jeg har undervist i Danmark og i Grønland, og kan bookes som underviser i kortere perioder i udlandet. Jeg deltager også i undervisningsprojekter med skoler eller institutioner efter aftale.

workshops-akvarelmaling

workshops-akvarelmalingworkshops-akvarelmaling

Workshops i virksomheder og i foreninger

Jeg kan bookes som underviser til at komme ud i din virksomhed eller forening. Hvordan vi gør det er individuelt efter jeres behov. Undervisningen og metoden tilpasses den gruppe som jeg skal undervise. Mine kreative kurser kan også findes som akvarelkurseronline – og her kan man tage akvarelkurser derhjemme, når man har tid og lyst.

Workshops
Workshops

Akvarelkurser i akvarelmaling

ønsker du at komme på akvarelkursus i København, så holder jeg akvarelkurser løbende inde i kunstnergaden Rørholmsgade i København. Du kan besøge galleriet i åbningstiden og efter aftale. Der er ofte åbent, når jeg arbejder i mit atelier.

Ønsker du at booke plads til kurser kan jeg kontaktes på mail: kunstogkurser@gmail.com