Inspiration til boligen med malerier

I Mettes Atelier i København finder du malerier til salg med nordiske malerier. Malerierne er inspireret fra den rige natur i norden. I takt med sansninger i landskaber kommer Mettes sansende inspirationer til udtryk som malerier, akvarelmaleri og som skulpturer i keramik. Se det store udvalg efter aftale i København eller besøg en kunstudstilling i Danmark. Mette udstiller i kunstforeninger, virksomheder og gallerier efter aftale.

Nordiske malerier inspireret fra Grønland

De nye nordiske malerier er inspirereret fra Sydgrønland fortolket i en flod af farver. Jeg har rejst i Sydgrønland i 2022 og 2023 i Narsarsuaq og Narssaq. I vinteren 2024 var jeg i Ilulissat for at undervise i akvarelmaling.

Fremvisning på kunstudstillinger efter aftale

Ønsker du at finde inspiration til boligen, anbefaler jeg at besøge mig i mit atelier eller gæste kommende kunstudstillinger, hvor malerierne hænger smukt på væggen. Her kan du sanse farverne og malerier i rette størrelse og se farverne mest optimalt.

Malerier på prøve til private

Du må gerne få kunst på prøve, inden du beslutter dig endeligt for, hvilket maleri, der skal blive dit ønske. Det må hænge hos dig efter særlig aftale i røgfri hjem.

Abstrakte malerier inspireret fra indlandsisen

Nordiske malerier inspireret fra klimaforandringer og natur. Is på indlandsisen

Livets træ med fortællinger

Malerier med livets træ giver ro og leder tankerne hen på det liv vi lever. Inde i træerne opstår der fortællinger og den gnist der åbner sig, hver gang jeg maler et træ – giver sig hen i en helt ny fortælling.

Malerier til boligen inspireret fra de danske skove

De smukke danske skove forandrer sig hele året. Farverne og det liv træer skaber, sanser jeg som kunstner, når jeg går i naturen. Det giver ro og inspiration at mærke vinden i træerne og se bladene danse i vinden. Her finder du inspiration til boligen med malerier, inspireret fra skoven på Amager, hvor Amagerminoen løber. Her er det et stort maleri på 100 x 120 cm