Malerier til salg

Malerier til salg på denne side – er inspireret fra naturen kombineret med figurative fortællinger er Mettes speciale inden for maleri og akvarel malerier. Malerierne males som akrylmalerier på lærred. Derudover maler hun også akvarelmalerier. Mettes nordiske malerier er inspirerede af natur vandringer. I kombination med hendes fantasifulde univers skabes nye fortællinger i hvert enkelt maleri.

Malerier inspireret fra Grønland

Udvalgte malerier er inspirationer fra min tur til Sydgrønland, hvor jeg fik mulighed for at komme med på indlandsisen i forbindelse med et klima-kunst projekt. Her var jeg også med en gruppe forskere på indlandsisen.

maleri-til-salg-icesheet
maleri-til-salg-icesheet

Jeg blev meget optaget af at fortælle om de forandringer, der sker på isen. Regnvejr er blevet en del af hverdagen i Arktis. Det sner mindre, og det skaber nye vejrforhold, der påvirker vores planet. Det er disse fortællingen sammen med mennesket i Arktis – der optager mig i de grønlandske fortællinger herfra.

maleri til salg Arktis
maleri til salg Arktis

Kunstudstilling med malerier til salg

Kunst bør sanses og opleves. Malerier med nordiske inspirationer males i sanselige farver. Særligt blå og hvid danner motiverne inspireret fra indlandsisen i Mette Hansgaard´s nordiske fortællinger.

Kunstner mhkunst
Kunstner. Nordisk kunst af Mette Hansgaard.

Malerier med nordiske inspirationer fra natur

I denne serie nedenfor, der var udstillet i Portalen i Køge, var jeg inspireret fra de norske fjorde. Sneen der dukker frem i landskabet mens man vandre i store området på toppen af fjeldene giver mig inspiration mens jeg går skridt for skridt.

malerier-kunst-nordisk
malerier-kunst-nordisk

Malerier med naturens fortællinger i livets træ og skov

Mine malerier findes i flere størrelser og i mange variationer afhængig af, hvordan jeg føler og sanser inspirationer. Jeg maler med mine fornemmelser og kombinere maleteknikker fra akvarelmaling i mine metoder til at male det udtryk, der kommer frem som akrylmaleri på lærred. Derfor henter jeg også lys ind i mine maleri, som er til salg.

malerier-natur-store-malerier-til-salg
Store malerier til salg. 120 x 100 cm

Skoven giver ro. Her sanser jeg livets årstider. Skoven er levende og den er essentiel for vores planet. Inde i træerne opstår harmoni. I skoven bliver jeg inspireret ved at kramme træer. Det er her jeg grounder mig i den travle hverdag. Inde i mine malerier med træer, kan du finde fortællinger fra livet. Det er dét der gør dem særligt interessant for mine gæster på kunstudstillingerne.

maleri-til-salg-livetstrae-hansgaard
maleri-til-salg-livetstrae-hansgaard